Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Обрано переможців конкурсу «Намалюй листівку мамі»

12.05.2017

Напередодні Дня матері програма «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова провела конкурс дитячого малюнка «Намалюй листівку мамі» на офіційних сторінках програми в соціальних мережах Facebook і Вконтакте.

«Конкурс «Намалюй листівку мамі» – це ще один спосіб звернути увагу громадськості на проблему сирітства. Фонд Ріната Ахметова використовує різні способи, щоб достукатися до якомога більшої аудиторії. За задумом конкурсу, діти мали намалювати листівки для своїх мам або майбутніх мам. Ми вдячні кожному учаснику. Всі роботи – дуже теплі й сонячні, вони ілюструють, наскільки важливо для дитини виховуватися в сім’ї», – розповідає Наталя Баришпольська, керівник програми «Сирітству – ні!».

Першого з переможців обрали користувачі соціальних мереж, які віддали 49 голосів у Facebook за роботу Олі Шевченко. Дівчинці 12 років, вона з міста Сміла Черкаської області. Мама Олі працює в Києві, тому бачаться вони не щодня. Про конкурс розповіла вчителька в школі. Оля радилася з мамою про те, яким буде малюнок. Дівчинка зобразила маленьку дитину в маминих обіймах – це її солодкі спогади.

Другого переможця вибрало журі, до складу якого увійшли представники Фонду Ріната Ахметова. Ним стала 13-річна Ксюша Бабічева. Дівчинка намалювала портрет мами й написала їй вітальні слова.

Переможці конкурсу будуть нагороджені сертифікатами на придбання книг. Програма «Сирітству – ні!» дякує всім, хто взяв участь у конкурсі й надіслав нам такі позитивні малюнки.

ДЖЕРЕЛО