Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Випускник Гарварду очолив Фонд Ріната Ахметова

23.01.2018

Директором Фонду Ріната Ахметова призначений Роман Рубченко.

«Роман – досвідчений керівник, експерт у сфері стратегічного та операційного консалтингу, організаційного проектування, розробки корпоративних політик і командного менеджменту. Впевнені, що його досвід, об'єднаний з досягненнями Фонду Ріната Ахметова та Гуманітарного штабу, дасть змогу зробити допомогу Фонду ще масштабнішою, а роботу команди – ще ефективнішою», – прокоментувала призначення Наталія Ємченко, член Наглядової ради Фонду.

Роман 17 років провів у США, де отримав кілька вищих освіт (ступінь бакалавра в галузі міжнародної торгівлі й фінансів в Louisiana State University, MBA у сфері корпоративного стратегічного менеджменту в Michigan University Ross School Business, ступінь магістра державного менеджменту в Harvard Kennedy School of Government) і працював у топових компаніях.

«Фонд – лідер української благодійності. Масштаб і системність роботи Благодійного фонду Ахметова безпрецедентні та вже зараз дають можливість допомагати сотням тисяч людей, які опинилися в складній життєвій ситуації. Я вдячний засновнику Фонду за можливість стати частиною колективу, а також за амбітні завдання, які він поставив перед командою», – заявив Роман Рубченко.

В межах Фонду продовжить свою роботу Гуманітарний штаб Ріната Ахметова. Олександр Вишняков залишається керівником Штабу до кінця січня, потім буде реалізовувати свій накопичений унікальний досвід як експерт Фонду. З лютого 2018 року керівництво Штабом у межах Фонду перейде до Романа Рубченка.