Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Ви завжди були надійною людиною, і ми впевнені у Вас», – українці привітали Ріната Ахметова

21.09.2017

Сьогодні святкує день народження український бізнесмен і благодійник Рінат Ахметов. Привітання приходять від безлічі людей – тих, хто отримував його допомогу і хто допомагав її надавати.

«Шановний Рінате Леонідовичу, у цей День Вашого народження, насамперед, хочеться побажати міцного здоров’я, щастя і прихильності долі. Висловити Вам щиру подяку за те, що Ви допомагаєте нам, лікарям, лікувати й рятувати життя дітей. У цей важкий для нашого краю час, Ви продовжуєте робити вчинки, які рятують життя жителів нашого Донбасу. Я впевнена, що це добро повернеться до Вас сторицею, і багато людей, які отримують вашу допомогу, Ваше щире велике серце – все це буде запорукою Вашого добробуту й успішності. Рінате Леонідовичу, Ви завжди були надійною людиною, тому що ми були кожну хвилину впевнені у Вас. Продовжуйте так само любити свою батьківщину і своїх земляків. Спасибі Вам, і прийміть найтепліші побажання у свій День народження».

Завідувачка центру дитячої патології гемостазу Охматдит,

Катерина Вільчевська


«Дорогий Рінате Леонідовичу, хочу Вас привітати від щирого серця з Днем Вашого народження. Звичайно ж, хочу побажати Вам здоров’я, сімейного добробуту, щастя, радості, щоб Ви завжди добивалися реалізації всіх своїх поставлених цілей, щоб Ви тільки йшли вперед і своїм прикладом доводили всім, що все можливо, якщо докладати багато зусиль і вірити в себе. Мені дуже приємно, що за останні 3 роки мого життя Ви стали мені близьким другом. Адже саме Ви стали для мене, як і для багатьох інших, людиною з великої літери, яка несе добро в цьому світі. Спасибі Вам за все, що Ви зробили не тільки для мене, а й для інших. Коли про Вас згадують, то це відбувається з трепетом у серці».

Дівчина, яка дістала кульове поранення,

Катя Уманець


 

«Я дуже рада, ми дуже раді з Міланою, що нам випала така можливість із глибокою й щирою вдячністю привітати Вас із Днем народження!

У наш нелегкий час, коли людей, які потребують турботи, підтримки, матеріальної допомоги, стає дедалі більше, Ви сприймаєте чужий біль, проблеми, потреби, щоб вижити, як свої. Дякую вам за це. Ви відкрито допомагали і продовжуєте допомагати нашій Міланії й іншим постраждалим діткам.

Після трагедії я була в такому відчаї, розгубленості – від кого чекати допомоги? Моя внучка Мілана була в такому важкому стані і психологічному шоку, що це складно передати словами… Першою неоціненною допомогою й підтримкою була допомога Вашого Фонду. Велике Вам материнське «Спасибі»! Любов можна порівняти тільки із Сонцем. Сонце дарує всім на Землі світло й тепло однаково, без розбору. Немає в нього улюбленців і нелюбих. Так і Ви, Рінате Леонідовичу, даруєте тепло свого серця, відкритого всім нужденним. Ваше гаряче серце, великодушність, чуйність і доброта роблять наше життя кращим, вселяють Віру й Надію в завтрашній день. Спасибі й дякую за те, що Ви з нами, допомагаєте у важкі хвилини. Допомога створеного Вами Фонду надзвичайно цінна й ніколи не буде забута нами.

Прийміть наші вітання, частинку нашого тепла й залишайтеся таким самим сильним, сміливим і добрим: сьогодні, завтра й завжди!

З великою вдячністю до Вас Мілана та її бабуся Ольга».

Бабуся пораненої дівчинки Мілани

Ольга Абдурашитова


«День народження – свято дитинства», – співається в дитячій пісеньці. І правда, День народження – чудове свято! Це день, коли мама пече торт, тато смажить шашлики, коли вся родина збирається за святковим столом, звучать побажання, поздоровлення. Але є діти, для яких День народження – це скупі поздоровлення вихователів, «хоровод» від дітей із групи і все… і нічого… Це дітки з інтернатних установ, діти, яких називають «державними», а по суті, вони – нічиї…

Але є в нас добрий Чарівник, який дарує дітям сім’ю!«Чарівною паличкою» йому слугує  портал «Сирітству – ні!», де його помічники-ельфи працюють, не покладаючи рук.

Багато гарних слів можна розповісти про доброго Чарівника, ім’я якого – Рінат Леонідович Ахметов!

Сьогодні наш Чарівник святкує свій День народження!

Рінате Леонідовичу, наша сім’я вітає Вас із Днем народження й бажає Вам багатьох років життя, щастя, здоров’я і всього найкращого! Нехай Господь віддячить Вам сторицею за все те, що Ви робите для дітей України! Тільки завдяки Вашій підтримці тисячі дитячих сердечок б’ються в правильному ритмі, у тисяч дітей тепер є мами й тата!

Дорогий наш Чарівнику, спасибі вам за те, що Ви є!

Божих Благословень Вам! І миру рідному Донбасу!»

Мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу,

Олена Зосим


«Дорогий Рінате Леонідовичу! Від усього мирного населення Донбасу з обох боків від лінії розмежування, особливо переселенців, волонтерів Гуманітарного штабу і волонтерів-переселенців, сердечно вітаємо Вас із Днем народження! Бажаємо Вам, насамперед, найнасущнішого – миру! Віримо, що він настане, такий довгоочікуваний, вистражданий і тисячу разів заслужений! Ми знаємо, що Ваші зусилля, починання, і соціальні проекти неминуче наближають мирне життя! В унісон із мільйоном земляків щиро говоримо – «Спасибі»! Бажаємо здоров’я й сил. Сил, щоб творити добро, безоплатно, скромно, як вмієте тільки Ви! Ще раз, з Днем народження, Рінате Леонідовичу!».

волонтер,

Канівець Віктор


«Шановний Рінате Леонідовичу! Прийміть щирі вітання з Днем народження!

Ці привітання – не тільки від мене, а й від сотень, тисяч людей із маленького міста Щастя, яким Ви допомагаєте.

Вони – теплі й людські. Сповнені вдячністю й повагою. Вимовлені сьогодні в Щасті багаторазово різними голосами.

Усі ми в цей день хочемо побажати Вам здоров’я.

І миру. Щоби наші рідні міста перестали боліти в нас, як рани на серці. І в них більше не стріляли в дітей.

І нових досягнень – гарних. Творчих і життєствердних. З надійними однодумцями і Вашою чудовою командою».

Волонтер Штабу з міста Щастя, Луганської області,

Ольга Тюріна