Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Попри обстріли, для евакуйованих та ВПО у Сумській області Фонд Ріната Ахметова відправив допомогу

19.04.2024

Попри щільні ворожі обстріли й підвищену небезпеку на Сумщині триває життя, хоча чимдалі, тим тут стає складніше. Фонд Ріната Ахметова передав у регіон ще 2 тисячі продуктових наборів для людей, які евакуювалися із прикордонної частини області, а також для вимушених переселенців із Луганщини, які з початку повномасштабної війни проживають на Сумщині.

З початку 2024 року це вже третій гуманітарний вантаж до Сумської області. Раніше Фонд передав 8 тисяч продуктових наборів для мешканців Ворожбянського, Шосткинського, Конотопського та Сумського районів.

До складу продуктових наборів входять макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, соняшникова олія, тушковане м‘ясо, паштет і печиво.

З 2014 року Фонд передав для мешканців України 13 млн продуктових наборів. За цей час допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

Як отримати допомогу? За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU