Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. Завтра до Донецька виїжджає найбільша у квітні колона Рейсу Ріната Ахметова

09.04.2015

Завтра, 10 квітня, з Дніпропетровська до Донецька виїжджає найбільша у квітні автоколона Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова. 42 великовантажні автомобілі доставлять на Донбас 840 тонн продуктів: крупи, м’ясні та рибні консерви, вівсяні пластівці, борошно, цукор, соняшникову олію, згущене молоко, пряники й дитячі пюре.

Доставляння продуктів цієї автоколони дозволить волонтерам сформувати 80 тисяч наборів виживання для людей похилого віку, інвалідів, багатодітних матерів та інших пільгових категорій громадян, а також 8 тисяч дитячих наборів.

Виїзд автоколони заплановано з Дніпропетровська на 8:00.

Гуманітарний штаб запрошує журналістів разом із представниками Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ДСНС, МВС та міжнародних організацій узяти участь у моніторингу та опломбуванні машин перед відправленням, супроводі Рейсу на всьому маршруті з Дніпропетровська до Донецька.

Початок моніторингу машин завтра, 10 квітня, о 7:30 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Маршала Малиновського, 122.

Нагадаємо, всього у квітні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує доставити мирному населенню Донбасу 500 тисяч наборів для виживання і 30 тисяч дитячих наборів. Для цього упродовж місяця на Донбас вирушать 10 автоколон — 8 до Донецька і 2 колони до Маріуполя.